Uber Comments
      Google+
*Késői Szerelem* (general)

View Journals     Subscribe

Rika
8 years ago

KÉSŐI SZERELEM

Volt egyszer egy 17 éves srác,aki az anyukájával élt és rákos volt.Egy napon sétálgatott a városban és az egyik zeneboltban meglátott egy nagyon szép lányt.Bement,de nem tudott megszólalni.A lány megkérdezte tőle:Segíthetek?Erre ő nem is nézte,hogy milyen CD-t vett ki és mondta,hogy ezt kéri.A lány kérdezte,hogy becsomagolja-e,mondta a srác:Igen.A lány bement a raktárba és becsomagolva adta át a CD-t.És a srác onnantól kezdve naponta vett egy CD-t.

Egy idő után vett egy szekrényt a sok CD-nek.Meg akarta hívni a lányt,de nem,úgyhogy egyik napon otthagyott egy cetlit a boltban a telefonszámával.Amikor a lány felhívta,a srác anyukája vette fel,és elmondta,hogy a srác épp aznap meghalt. A lány mesélt a CD-kről,és a nő megtalálta a szekrényben a sok-sok CD-t becsomagolva.

Kibontott egyet és talált benne egy üzenetet:nem megyünk valahova szórakozni együtt?És minden CD-ben ugyanaz az üzenet volt. Csak a srác nem volt elég figyelmes,és így nem jött össze neki.Szóval,ha szeretsz valakit,mondd meg neki,ami előtt túl késő lenne.Ne félj kifejezni önmagad.Nyújtsd, Nyújtsd ki a kezed,és mondd meg a másiknak,hogy mit jelent számodra.Mert mire eldöntöd,hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lehet.Ragadd meg a napot,soha ne sajnálkozz.És ami a legfontosabb:maradj közel barátaidhoz,és családodhoz, mert ok segítettek abban,hogy azzá légy,ami ma vagy.Minden nap ajándék az élettől,így becsüld meg a napjaidat,melyek száma bármilyen sok is jusson - véges1 likes    0 dislikes
Views today: 2    Views total: 3,864
0 Responses Post Response