Uber Comments
      Google+
*Mindig mondd azt,amit érzel* (general)

View Journals     Subscribe

Rika
8 years ago

*Mindig mondd azt,amit érzel*

Mindig mondd azt,amit érzel,és tedd azt,amit gondolsz.
Ha tudnám,hogy ma látlak utoljára,erősen átölelnélek
és imádkoznék,hogy a Lelked őre lehessek.Azt mondanám neked:Szeretlek-és nem tenném hozzá ostobán,hogy hiszen tudod.Senkinek sem biztos a holnapja,sem öregnek,sem fiatalnak.Lehet,hogy ma látod utoljára azokat,akiket szeretsz,ezért ne várj tovább,mert sajnálni fogod a napot,amikor nem jutott időd egy mosolyra,egy ölelésre.
Tartsd magad közelében azokat,akik neked a legfontosabbak,
és súgd a fülükbe,mekkora szükséged van rájuk.Bánj velük jól.Jusson időd arra, hogy azt mondd nekik:sajnálom..
bocsáss meg..kérlek..köszönöm...Mondd ki a szerelmes szavakat..a szavakat...Mert senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért.

*Nézelődj*

Nézelődj hát kedves vándor.Minél mélyebbre jutsz önmagadban, annál közelebb jutsz mások szívéhez.Ez a kettő ugyanaz,mert a te szíved és a másiké nem nagyon különbözik egymástól.Ha érted a saját lényedet,érted mindenki lényét.És akkor megérted,hogy te is voltál bolond,tudatlan,
te is sokszor elbuktál,te is követtél el bűnöket önmagad és mások ellen.És ha mások még mindig ezt teszik,nincs semmi szükség a megítélésükre,a megbélyegzésükre.Nekik kell felismerniük és magukra kell hagyni őket,nem feladatod,hogy egy bizonyos forma szerint alakítsd!

*Olyannak látsz,amilyen vagyok?*

Olyannak látsz,amilyen vagyok?Olyan vagyok,amilyennek látsz?Erre a kérdésre kettőnk közül csak egyikünk tudhatja a választ...Lehetek szép,ha azt mondod:jaj,de csúnya!
lehetek okos,ha te butának tartasz,de lehetek akár rút is, ha neked szép vagyok és ostoba,miközben dicséred éles elmém.
Magunkat más szemével nézni nem tudjuk,de ha legalább a sajátunkkal képesek vagyunk rá,az már ajándék.1 likes    0 dislikes
Views today: 4    Views total: 3,635
0 Responses Post Response