Uber Comments
      Google+
*Boldogság* (general)

View Journals     Subscribe

Rika
7 years ago

Az igazi boldogság – boldogabbá tenni másokat,nem törődve saját helyzetünkkel.Bajainkat megosztva csökkenthetjük azokat,de ha derűnket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal, megsokszorozzuk azt.Ha gazdagnak szeretnéd érezni magadat, számold össze azokat a dolgokat az életedben,amelyeket nem vehetsz meg semmi pénzért.Minden nap ajándék az élettől.Így becsüld meg a napjaidat,melyek száma – bármilyen sok is jusson – véges.

Soha nem ítélhetjük meg mások életét.Mindenki csak a maga fájdalmait és lemondásait ismeri.Lehet,hogy úgy érzed,jó úton jársz,de soha ne gondold,hogy ez az egyetlen helyes út.A képesség Isten adománya. De nem vagyunk kevésbé értékesek akkor sem,ha egyszerű,emberhez méltó életet élünk,szeretjük felebarátainkat,és szorgalmasan dolgozunk.Nem kell hegyeket elmozdítani a helyükből,hogy bebizonyítsuk a hitünket.

Add vissza a hitem!Hadd legyek eszköz a kezedben.Add meg a lehetőséget,hogy a szerelmen keresztül tanuljak!Hiszen a szerelem soha senkit nem térített el az álmaitól.Hadd legyek társa és szövetségese a férfinak,akit szeretek.Ő pedig hadd tegye,amit tennie kell – de mellettem.1 likes    0 dislikes
Views today: 2    Views total: 2,968
0 Responses Post Response